Onze 1-2-3 Aanpak

YourFeedback maakt doorlopend of periodiek feedback opvragen betaalbaar en beheersbaar. Wij bieden een feedbackdienst aan waarmee je binnen korte tijd een goed werkend feedback-programma opzet. Het werkt als volgt:


In 3 stappen naar Feedback

BalRegistrerenIcoon

BalKlantenbelevingGrootIcoon

BalAnalyserenIcoon

AANMELDING.

AAN DE SLAG!

ACTIVATIE.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Meldt je dan vrijblijvend aan via onze website. Op basis van je vrijblijvende aanmelding bekijken wij je gewenste set van vragen. Binnen 2 werkdagen na ontvangst nemen wij gegarandeerd telefonisch contact met je op. We bespreken dan de mogelijkheden en best mogelijke opzet voor jouw organisatie. Aansluitend doen we je een offertevoorstel voor de configuratiewerkzaamheden.

Besluit je om met YourFeedback te gaan werken! Op dat moment gaan wij aan de slag. In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor (of via telefonische consult) ‘fine tunen’ wij gezamenlijk de vragenlijst. Daarna starten wij met het programmeren en testen van het feedback-programma. Binnen zeven werkdagen ontvang je de concept vragenlijst in je mailbox voor akkoord. Op basis van een finale correctieronde voeren wij de laatste wijzigingen door.

Je bent klaar! De vragenlijst is geactiveerd en je kunt direct starten met het uitnodigen van je doelgroep. De factuur wordt je toegezonden per e-mail.

MET ALS RESULTAAT

Op deze manier ben je verzekerd van daadwerkelijke opstart binnen 10 werkdagen na gesprek. Met een goed werkende vragenlijst op maat, zonder het bijbehorende hogere budget van een full-service onderzoeksbureau.