YourFeedback is opzoek naar Resellers!

YourFeedback is toonaangevend op het gebied van klantfeedback-oplossingen. Wij hebben de ambitie daarin verder te willen groeien. Wij zijn daarom actief op zoek naar Resellers. Enthousiaste partijen die niet alleen direct de beschikking willen hebben over een stabiel product, maar daarnaast ook hun eigen verdienmodel willen uitbreiden.

Wat is een Reseller?

Als Reseller van YourFeedback verkoop je de producten en diensten van YourFeedback aan je eigen klanten. Je ontvangt hiervoor een ruime vergoeding. Resellers van YourFeedback zijn meestal actief in de reclame, webbouw, marketing of media.

Als Reseller implementeer en beheer je volledig zelfstandig onze software. Met of zonder gebruikmaking van beschikbare API’s. Je geeft advies over de inzet van onze software en richt de YourFeedback software zodanig in voor je klanten dat deze gebruiksklaar is.

Door Reseller van YourFeedback te worden, kun je meer service bieden aan je klanten. Onze Resellers zijn hun klanten beter van dienst op het gebied van customer service, klantfeedback en dataverrijking.

reseller worden van yourfeedback

Reseller worden?

Wil je Reseller worden. Of wil je informatie ontvangen over de vergoeding? Neem in dat geval contact op met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 31 30 291 00 77. Wij horen graag van je.